5 u 1 električna spravica za lice/pedikuru

Pozdrav!

Kao i mnoge,ni mene nije zaobišla viroza. Četiri dana sam već u krevetu i katastrofa se osjećam. Oblokavam se čajem od koprive i nadam se da će mi uskoro biti bolje jer mi je dosadilo ne raditi ništa i biti zatvorena u sobi kad je vani tako divno vrijeme.

Prije nekog vremena stigla mi je kako bi ja rekla malo čudo ili električna spravica s Ebay-a namijenjena za lice,ali i s malim nastavkom i za pedikuru. Jako sam joj se veselila i jedva sam dočekala da je počnem koristiti. Veličinu,cijenu i moje mišljenje pogledajte u nastavku.

Naručena je s Ebay-a i koštala me otp. 30 kn. Stigla mi je za manje od 2 tjedna.

Malo je veće veličine od dlana i uz nju se dobije 5 nastavaka: četkica, spužvica, druga spužvica,nastavak za masažu s kuglicama i nastavak za pedikuru.

DSCN1032

DSCN1030

1. spužvica 2.druga spužvica 3. nastavak za pedikuru 4. nastavak za masažu s kuglicama 5. četkica

Potrebno je staviti dvije baterije normalne veličine i jedno vrijeme će vam raditi,recimo da ne troši jako brzo baterije,ali to naravno ovisi i o količini korištenja.

DSCN1051

Ima 2 brzine,sporiju i onu malo bržu. Većinom koristim ovu drugu.

DSCN1034

Moje mišljenje:

Ova spravica mi je pravo otkriće! Kako imam (i vrapci na grani već zanju) izuzetno masnu kožu uvijek mi je bitno dobro je očistiti. Ujutro je čistim prirodnim sapunom i spužvicom koja je zato namijenjena,a htjela sam imati i neki večernji ritual poslije skidanja šminke i prije čišćenja lica tonikom. Kada sam ovo malo čudo ugledala na Ebay-u znala sam da bi mi moglo super služiti upravo u tu svrhu. A i ovi ostali nastavci su mi odlični. Najčešće koristim nastavak četkicu,tako što na nju ili na lice nanesem gel za umivanje lica (u tu svrhu sam si kupila 2,zlu ne trebalo) i upalim spravicu te je pustim da mi lagano očisti lice.Istina je da lice neće biti dubinski očišćeno,ali lijepo ga očisti,nježno i poslije imam super osjećaj na licu.  Koristim često i nastavak za masažu s malim kuglicama. Nanesem dnevnu ili večernju kremu i lagano si masiram lice. Osim što je super zabavno i korisno je.  Ove spužvice su mi isto dobre za čišćenje (druga po redu) i poliranje lica (prva). A nastavak za pedikuru još nisam isprobala.

Sve u svemu ova zabavna stvarčica će vas “natjerati” da blago očistite/izmasirate svoje lice i da se pri tome dobro zabavite! 🙂

DSCN1039

DSCN1040

DSCN1055

Možete pogledati i naručiti ovdje: http://www.ebay.com/itm/Face-Cleaner-Skin-Electric-Pedicure-4in1-System-Care-/121108295012?pt=US_Cleansers_Toners&hash=item1c329ded64

Do čitanja! :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

8 Comments

  1. Jao, odlično! Ja sam velika lijenčina i obožavam se električne spravice. Otkad imam električnu četkicu za zube, ne odvajam se od nje, tako da mislim da bi se ja i ova spravica jako brzo sprijateljile 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


devet − 9 =