Inspiracija: Ljeto (2014.)

Dobar dan!

Ljeto nam je stiglo,barem kalendarski i kako je ljeto moje najdraže godišnje doba nakon proljeća baš sam happy. Još samo da počnu vrućine (ne baš 40+). U ponedjeljak putujem na more i ostajem mjesec dana i nadam se da ću se i nakupati i nasunčati. Želim vam svima (išli na more ili ne išli) da uspijete naći vremena za sebe,da se dobro zabavite,opustite,pustite mozak na pašu,da uživate u malim stvarima,osvježavajućim napitcima,finim sladoledima,laganim salatama i tjesteninama…Želim vam da napunite baterije,da radite stvari koje volite i da uživate punim plućima.

Za mene je ljeto uvijek bilo posebno jer sam većinu vremena provodila na selu. Tada sam se osjećala tako slobodno,kao da je cijeli svijet moj. Volim se sjetiti tog osjećaja,a i još uvijek ga osjetiti kada sam u svom selu. Gdje god bila uvijek mi je bilo biti će mi najljepše u prirodi,u mom kraju,radeći s bakom stvari oko vrta,zimnice i sl. i prisjećati se lijepih trenutaka s djedom kojeg već godinama nema. Sjećam se da smo kao djeca išli s kupanja na Dunavu bosi kući,gladni i iscrpljeni zbog vode i višesatnog kupanja,kosa kovrčava osušena na suncu…I vožnja biciklom kasnije,jurnjava,sladoledi… mogu iskreno reći da sam imala prekrasno djetinjstvo. Bilo kako bilo sada sam odrasla,stvari se lagano mijenjaju,nestala je bezbrižnost ali je ljeto još uvijek najdraže.

Uživajte u fotkama koje su preuzete najviše s Pinteresta,ima pokoja i s Facebook-a.

summer inspiration 3 summer inspiration 31 summer inspiration 32 summer inspiration 33 summer inspiration 34 summer inspiration 35 summer inspiration 37 summer inspiration 38 summer inspiration 39

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

4 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


− pet = 1