Jesen na Ebay-u #1

Ola!

Iako su još uvijek nesnosne vrućine (danas popodne najavljuju kišu,vidjet ćemo) svi pričaju o dolasku jeseni. Povratku obavezama,novim modnim trendovima,novim počecima…Iskreno,nije da joj se previše veselim,onako srednje. Ovo ljeto kao da nekako kod mene nije ni došlo,osim što je pakleno vruće. Nakon milijun obaveza na faxu počela sam raditi i svega 8 dana bila na selu. Nisam išla ni na more,ni nigdje posebno,stalno sam radila,spremala,kuhala….Treba napuniti baterije,ali tko kaže da su se moje uopće i ispraznile?! Ja sam kao onaj zec iz Duracel reklame (osim kad sam bolesna) :P.

E da sam prijeđem na temu posta. Kao što nam se u jednu ruku i nameće,a u drugu smo i navikli da treba mijenjati nešto u svojim outfitima kada dolazi novo godišnje doba. Naravno,osim što ćemo birati topliju odjeću,trebalo bi tu unijeti i neke novitete. Mislim,naravno da ćemo nositi i onu odjeću koju imamo par godina i zato sam htjela u postu objaviti neke ideje i fotografije dodataka koje svakako mogu ili razbiti tmurne nadolazeće jesenjske dane ili razbiti monotonu odjevnu kombinaciju. Odlučila sam se naravno za Ebay. Danas velika većina ima pristup naručivanju s ebay-a i osim što je u mnogim stvarima i puno povoljniji,možete iz svog naslonjača i uz svoju omiljenu glazbu i šalicu kave pregledati hrpu kategorija i odabrati za sebe ponešto. Odabrala sam ovaj puta malo nakita,malo torbi,marama i kišobrana koji mogu uljepšati svaku kombinaciju i dati joj završni touch,a da se pri tome ne istrošite. Ja osobno ovu jesen ne planiram kupovati ništa posebno,jer sam si na sniženjima svašta nakupovala. Možda eventualno dobru crnu torbu (jer je moja katastrofa),ako znate gdje ih ima javite. I dobar crni baloner da ga mogu kombinirati uz sve. I naravno,par dobrih detalja (iako ih imam milijun već,heh).

1.Zanimljiv kišobran – I sama sam sklona gubljenju kišobrana,jedan moj dobri stari sivi je prošao i sito i rešeto sa mnom. No,mislim da bi se svi svim silama trudili da jedan od ovih ne izgubimo. Osim što su neobični,jako su efektni i posebni i mislim da bi svima uljepšali tmurni kišni dan. Tako da,ukoliko razmišljate o kupnji nečega svakako se odlučite za zanimljiv kišobran kojeg na ebay-u možete naći od 100,00 kn pa nadalje.

2.Marama ili šal – Čak i ako se obučete i u najjednostavniju kombinaciju dobra marama ili šal je mogu razbiti i učiniti posebnijom. Na ebay-u ih ima i za 20,00 kn pa nadalje.

3. Upečatljiv komad nakita – Kao što i vrabci na grani već znaju strastveni sam kolekcionar nakita i uvijek ga nosim,u svim prigodama. Odabrala sam par komada koji su stvoreni baš za jesen i koje bi rado imala u svojoj kolekciji.

4.Dobra torba – Najdraže su mi velike torbe. U njih sve lijepo stane i mogu nositi što god poželim u njima. Jedina im je mana što se stvari tako lako i ne mogu naći. Smatram da bi ove jeseni svakako trebalo imati, veliku crnu torbu, jednu u beige boji u koju ćete moći natrpati sve za fax,posao i sl i jednu u npr narandžastoj boji koja će baš ići uz narandžaste nijanse šuškavog lišća i koja će vam razvući osmijeh na lice kada posegnete za njom.

Eto toliko danas od mene,baš sam se raspisala. Pozdrav! 🙂

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


− 9 = nula