New in #3

Hello!

Mislila sam danas popodne spavati,i jučer sam to mislila ali ništ od toga 🙂 Umjesto drijemanja pišem post. Iskreno priznajem da mi ovakvo vrijeme niti malo ne odgovara…tako je tmurno i mračno,i hladno,bljak. Ustajem rano već danima,stalno mi se spava i izležava. A obično nisam takva. No,ajmo mi na post. U zadnje vrijeme sam dobila i kupila puno novih stvari. Neke ovako,a neke povodom rođoša. Napravit ću još jedan post sa većinom stvari koje sam dobila za rođendan,ovdje ih je par. Posjetile su me i djeda mrazice i djeda mrazevi 😀 <3

ruže su od moje bake <3 (naše prekrasne sa sela,divno mirišu, parfem od prijatelja (sviđa mi se,non stop se špricam),a savršena zdjela i slatkiši od dečkove mame.

majica je također dar od prijatelja i njegovih (natpis je na glagoljici,svakako ću ga odgonetnuti).

mlijeko za tijelo i dezić od bratića (još uvijek se uspješno suzdržavam da ne otvorim i ne počnem se špricati i mazuckariti).

preslatke papuče sam dobila od svojih,a i ovu plavu majicu i čizme koje slijede u nastavku (sve mi je savršeno,jako dobro poznaju moj ukus).

balerinke su iz Francovog outleta,kupljene sa samoooooooo 19,90 kn !

narukvica je stigla s Ebay-a,prezadovoljna sam s njom.

Slijedi nakit iz Accessoiresa,koji je koštao svega 5,10 i 15 kn!

sapun sam dobila od mame, iz Pyrusa je i još ga nisam isprobala iako presavršeno miriše. Čekam još dekorativne kozmetike od njih pa ću napraviti recenziju.

Slijede moje divotice iz Rima:

marama

cipele

To je to za danas od mene! Sorry na dosta loših fotki,slikala sam navečer,a osvijetljenje u sobi mi je koma 🙂

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


9 + = osamnaest