45-ti rođendan Afrodita kozmetike & noviteti

Pozdrav!

Evo, polako se vraćam pisanju i kao i uvijek imam milijun ideja i objava pa krenimo 🙂

Kozmetika Afrodita je ove godine proslavila 45-ti rođendan, te joj želim još puno uspjeha i divnih proizvoda kao do sada! Osim što je proslavila rođendan Afrodita je predstavila i  nove linije proizvoda, koje ste vjerojatno već primijetili. Osim Pearl prestige, tu su i Intimni sapuni, Matrigenix linija, te Hair professional ulja i serum za kosu.

Afroditinu kozmetiku volim i koristim, i jedna mi je od dražih. Ulja za masažu, peeling, miceralnu vodicu, okoločnu kremu, prekrasne gelove za tuširanje i za sve imam samo riječi hvale. Novi proizvodi su me baš zaintrigirali, posebno ulja za kosu i serum. U nastavku fotografije novih proizvoda i evo što o njima kažu iz Afrodite.

3 prirodne formule za intimnu njegu iz Kozmetike Afrodita

“Prirodna, nježna i blagotvorna… sa snagom bioaktivne mliječne kiseline, ekstraktima kamilice, ružmarina, jasmina, aloe vere… Takva je osnovna formula na temelju koje je Kozmetika Afrodita razvila tri NOVA sapuna za intimnu njegu za potrebe žena svih dobnih skupina. Proizvodi ne sadržavaju bojila, sapun, silikon, paraben, parafin i SLES (Sodium Laureth Sulfate). Imaju pH vrijednost 4,0 pa su stoga izvrstan izbor za pranje i njegu osjetljive kože intimnih područja. GINEKOLOŠKI i DERMATOLOŠKI su testirani. Na raspolaganju su 3 INTIMNA SAPUNA: NATURAL BALANCE, 3 ACTIVE i EXTRA sensitive, na vama je da izaberete svoj.”

 

 

intimni sapuni WEB

 

Preporučene maloprodajne cijene:

SAPUN ZA INTIMNU NJEGU 3 ACTIVE – 26,99 kn

SAPUN ZA INTIMNU NJEGU NATURAL BALANCE – 26,99 kn

SAPUN ZA INTIMNU NJEGU EXTRA SENSITIVE – 26,99 kn

 Prodajna mjesta:

BIPA, INTERSPAR, NAMA, DM, uskoro KOZMO i MUELLER

Afrodita shop Stara Vlaška 41 Zagreb

Beauty centar Afrodita u Kaptol centru Zagreb

webshop.afroditacosmetics.com

 

»MUST HAVE« PROIZVODI ZA SJAJNU I ZDRAVU KOSU

“Kozmetika Afrodita predstavlja NOVE proizvode za cjelovitu njegu svih vrsta kose sa dragocjenim prirodnim uljima i vitaminima. 4 različite intenzivne njegujuće formule omogućuju Vam da izberete najbolje za Vašu kosu!

ČIČKOVO ULJE kosu intenzivno hidratizira i sprječava prekomjerno opadanje; ORAHOVO ULJE bogato hrani te ističe sjaj tamne kose; ARGANOVO ULJE pruža dubinsku obnavljajuću njegu te zaštitu vrhova kose; SERUM 10 U 1 sa uljem makadamije i uljem od mrkve jača otpornost kose od vanjskih utjecaja te pruža svestranu revitalizaciju.”

Hair Professional - olja WEB

Preporučene maloprodajne cijene:

ARGANOVO ULJE ZA KOSU – 34,99 kn

SERUM 10 U 1 – 34,99 kn

ČIČKOVO ULJE – 24,99 kn

ORAHOVO ULJE – 24,99

 Prodajna mjesta:

BIPA, NAMA, KOZMO za sad…

Afrodita shop Stara Vlaška 41 Zagreb

Beauty centar Afrodita u Kaptol centru Zagreb

webshop.afroditacosmetics.com

 MA3GENIX

“Transformacija u 14 dana. Beskompromisno!

Gubitak elastičnosti, oslabljen tonus i vidljive bore potvrđuju izgubljen trokut ljepote, koji otkriva da vrijeme ne štedi Vašu kožu. Obnovite ga sa naprednom formulacijom za smanjenje bora MA3GENIX Kozmetike Afrodita!

Novo razvojno postignuće na području anti-age njege MATRIGENICS.14G, reaktivira 14 gena koji sudjeluju u regeneraciji ekstracelularnog matriksa i odgovorni su za povećanje sinteze kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Pruža trenutačan osjećaj preporođene kože i osigurava vidljiv učinak pomlađivanja – zategnutu kožu i smanjenje bora već u 14 dana. Idealan odabir za potpunu transformaciju svih tipova zrele kože nakon 45. godine: MA3GENIX Pomlađujuća dnevna krema, MA3GENIX Pomlađujuća noćna krema i MA3GENIX Pomlađujući koncentrat.”

MA3GENIX linija web

 

Preporučene maloprodajne cijene:

MA3GENIX pomlađujuća dnevna krema – 84,99 kn

MA3GENIX pomlađujuća noćna krema – 84,99 kn

MA3GENIX pomlađujući koncentrat – 72,99 kn

 Prodajna mjesta:

DM, BIPA, KOZMO, MUELLER, NAMA

Afrodita shop Stara Vlaška 41 Zagreb

Beauty centar Afrodita u Kaptol centru Zagreb

webshop.afroditacosmetics.com

Sve proizvode možete pronaći na navedenim prodajnim mjestima,a i o cjelokupnom Afroditinom asortimanu možete se informirati na web stranici: http://www.kozmetika-afrodita.com/cro/beauty-care/

Što kažete na nove linije? Jeste li već nešto isprobali* :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


3 × sedam =