Atmosferična modna foto priča

Pozdrav!

Danas malo drugačiji post na blogu, predstavljam vam modni editorijal u suradnji Tjaše Gračer – vlasnice Vintage Getaway-a i mlade riječke fotografkinje Maje Fristacky.

Vjerojatno ste čuli za vintage trgovinu u Rijeci – Vintage Getaway. Nisam još imala priliku zaviriti, no nadam se da će se to uskoro promijeniti. Inače sam velika ljubiteljica vintage stvarčica – modnih detalja, odjeće, posuđa… U ormaru imam i bakinih odjevnih komada, maminih kad je bila mlada,a posebno sam slaba na vintage torbice koje kupujem na Sajmu antikviteta u Osijeku, koji se održava svake prve subote u mjesecu.

Što se dogodi kad se spoje dvije ljubiteljice prošlih vremena, filma i mode? Erotična, atmosferična modna foto priča, svojevrsni hommage Davidu Lynchu i Brianu De Palmi. Da ima nešto u riječkoj vodi/zraku što potiče kreativnost pokazalo se i ovaj put, s obzirom da je riječ o suradnji Tjaše Gračner, vlasnice riječkog vintage shopa “Vintage Getaway” te mlade riječke fotografkinje Maje Fristacky. Modni editorijal održao se u, za to idealnom prostoru, prekrasnom Art kinu Croatia. Modeli Una i Maja uspješno su prenijele intrigantnu modnu priču prožetu ženstvenošću, žudnjom, unutarnjim previranjima.

Autorica fotografija istom se bavi nepune dvije godine i donedavno se koristila isključivo analognim aparatom. Kao inspiraciju prvenstveno navodi svoju prvu ljubav film, zatim glazbu, arhitekturu, modu te žene koje su joj uvelike intrigantnije kao modeli. Najbliža joj je modna i portretna fotografija, a radove joj možete popratiti na Facebook stranici Foto Fristacky te na Instagramu “Maja Fristacky“.

Modeli: Maja & Una
Styling: Tjaša
Odjeća, accessories: Vintage Getaway
Make up: Foto Fristacky

Uživajte u fotografijama, a ja se nadam da ću si uskoro uloviti zanimljiv odjevni predmet ili vintage stvarčicu u Vintage Getaway-u!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


tri × = 15