Aura Shine Killer

Pozdrav!

Par mjeseci već koristim ovaj Aurin puder u prahu za matiranje i jako sam zadovoljna njime. Dobila sam ga od prijateljice i jako dobro mi je došao jer imam jakooo masnu kožu. Tipkala sam već o tome prije, ali svi masnokožci znaju u kakvim smo mi mukama i koliko nam se često koža zasjaji što god koristili. Još sad dolazi i ljeto i sjaj je nažalost zajamčen! U nastavku pročitajte što mislim o ovom poznatom Aurinom proizvodu. Ima puno fotografija koje govore stvarno više od riječi 🙂

Pakiranje

Dolazi u pakiranju od 5 grama u plastičnoj kutijici s poklopcem na odvrtanje. Proizvod je pakiran i u kartonsku kutijicu koja je zaštićena malom naljepnicom.

aura shine killer

aura

Plastična kutijica, kada je otvorite unutra ima male rupice kroz koje prolazi fini prah za matiranje. Rupice su zaštićene folijom koju skinete. Maleni problem je što vam se u trenutku nepažnje može prah pomalo i razletjeti pa budite pažljivi. Proizvod pokupite malo kistom i nanesete tapkanjem na lice.

shine killer

IMG_0855

Ovdje možete vidjeti strukturu pudera:

shine killer

Proizvod vam se možda čini pomalo brašnast, no kada ga nanesete na lice to se definitivno ne primjeti. On se stapa s vašom kožom.

Sastav: Silica

aura

Rok u kojem ga trebate potrošiti je 18 mjeseci.

Možete ga nabaviti u Kozmo drogerijama od prije par mjeseci.

Moj dojam:

Kako već imam raznoraznih iskustava s puderima i u kamenu za matiranje nisam imala velika očekivanja jer meni doslovno ništa ne odgovara. Neki proizvodi i drže moju masnu kožu pod kontrolom otp. 2 sata, ali ne duže, I onda tu nastupaju papirići za matiranje, maramica, ponovno puder u kamenu i sl. I tako otkad pamtim svoje šminkanje.

Ne pretjerujem kad kažem da sam ovim proizvodom od samog početka oduševljenaaaa! Skoro pa cijeli dan mi kožu drži matiranom i pod kontrolom što je za mene bilo nevjerojatnooo! U svojoj rutini nisam ništa promijenila tako da sam sigurna da je ovaj Shine killer stvarno jako učinkovit na mojoj koži i baš sam sretna što sam ga otkrila.

Primijetila sam kako mi je koža još masnija u PMS-u i onda mi je malo manje djelotvoran, ali sve u svemu proizvod mi se jako sviđa.

Moram naglasiti kako nemamo svi jednaku kožu i kako je nekome učinkovit, a nekome možda manje. Planiram ga kupovati dok postoji jer mene stvarno spašava 🙂 Niti u jednom trenutku mi se nije nakupio na kapcima i uvukao u sitne bore, na licu ne izgleda brašnasto, a sjaj drži pod kontrolom. Odlično!

Jeste li probali ovaj Aurin proizvod i što kažete?

Košta otp. 50-tak kuna.

Ovo nije PR proizvod i recenzija nije sponzorirana.

Do čitanja! :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


− 4 = četiri