Avon Color Trend Kiss`n`Go ruževi

Hello!

Evo me napokon. danas cijeli dan mozak odmaram ribajući,čisteći i spremajući 🙂

Avonom sam se prije bavila i imala sam puno njihovih stvari koje su me oduševljavale. Čak sam tad završila i dvodnevni tečaj o njezi kože i make up-u. Zbog raznih obveza sam se prestala time baviti, no moja ljubav prema Avonovoj kozmetici nikada nije prestala. Jedan od najdražih proizvoda koji koristim godinama je serum za vrhove. No prijeđimo mi na glavnu zvijezdu današnjeg posta – Avon Color trend ruž. Prošli tjedan mi je stigla narudžba i između ostaloga i ovaj ruž u nijansi Passion. Nisam imala namjeru na blogu nešto posebno recenzirati dekorativnu kozmetiku,no ovaj ruž me osvojio. Inače nisam pretjeran ljubitelj žarkih nijansi i uvijek pribjegavam svijetlim i nude ruževima,ali sam ovaj put odlučila biti hrabrija. Nosila sam ga par puta, pa se ispričavam što je na fotki malčice izgreban.

Dakle,ovaj ruž je odličan. Kremaste je strukture,bez šljokica i vrlo je postojan. Neki dan sam ga imala cijelu večer,jela,pila i nije se u potpunosti skinuo što je za mene bilo vrlo iznenađujuće jer je ruž izuzetno jeftin. Koštao je 14,00 kn,sad košta 19,00 i na 84 stranici je u novom katalogu. A neke nijanse koštaju još uvijek 14 kn,na 17 str. Uskoro ću si naručiti još barem 2 nijanse  jer već vidim da će ovo postati jedni od mojih omiljenih ruževa.

 

isprike na lošoj fotki,nikako nisam mogla lijepo uslikati :/

nakon žustrog trljanja

* ovo nije sponzoriran post,sve što recenziram i o čemu god pišem svoje dojmove je kupljeno vlastitim novcem ili dobiveno na dar od bliskih osoba

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


× 9 = osamdeset jedan