Avon Super shock max maskara

Pozdrav!

Evo još jednog beauty posta,ovaj put nema mojih pokusa već je u pitanju recenzija jedne maskare. Možda ste primjetili kako dosta spominjem Avon,kojem sam se nakon par godina nekorištenja (osim silikona za kosu) vratila. Pisala sam već o svojoj maskari,no kako se potrošila trebala mi je nova i odlučila sam se za Avonovu Super shock max maskaru. Iako,priznajem,pomislila sam da ću naručiti drugu,no baš me zaintrigirala ova četkica i dobro da je jer sam maskarom prezadovoljna. Isprobala sam jako puno maskara,od Max factora,Maybelina i ostalih i rijetke su bile maskare koje mi nikako nisu odgovarale.

Cijena maskare: 45,00 kn (trenutno u limitiranom izdanju)

Maskara dolazi u meni lijepom plavom pakiranju, i dođe je 10 ml.

IMG_3722

Četkica je gumena i izgleda ovako:

IMG_3714

IMG_3715

IMG_3716

Kao manu navela bih to kako previše maskare ostaje na četkici i kako ju moram “očistiti” pritišćući uz rub i vraćajući višak unutra. Baš bude izdašna,što je za mene preizdašno i trepavice ne izgledaju lijepo nego budu “prenakrcane” maskarom. Ovo bih navela kao jedini nedostatak ove maskare,jer sam stvarno zadovoljna što radi mojim trepavicama.

Moram spomenuti kakve su moje trepavice,nisu kratke a nisu ni neke preduge.Rekla bih da su poluduge i vrlo spuštene. I mrvica maskare ih “podigne” i oči odmah više dođu do izražaja. Kao što možete vidjeti na slikama i dosta su rijetke.

IMG_3733

IMG_3735

IMG_3738

Ovako moje trepavice i oči izgledaju nakon što nanesem navedenu maskaru:

IMG_3109

IMG_3108

Kao što možete vidjeti,nije da mi baš “pogusti” trepavice no dosta ih produži i oči puno više dođu do izražaja. Čak ih i podigne i malo uvrne. Izrazite je crne boje i nanosim je tako da jednom “umočim” četkicu unutra,malo je “očistim” i prijeđem otp. 3 puta s njom preko trepavica. Baš sam zadovoljna i pretpostavljam da ću je ponovno naručiti kad potrošim ovu ukoliko bude u ponudi.

Koristim je već par tjedana i napisala sam vam potpuno iskreno mišljenje,a na vama je da odlučite hoćete li joj dati priliku 😉

*Ovaj post nije sponzoriran

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

9 Comments

  1. ma da? zanimljivo,ne znam do čega bi to bilo 🙂 meni na četkici ostaje hrpa maskare,jednostavno ju je nemoguće tako nanijeti. moraš li ti “čistiti” četkicu?

  2. ja isto imam tu maskaru, nije loša, lijepo raščešlja trepavice, ali ja još poslije nje stavim još jednu, malo više tekuću koja ona još i produži trepavice 🙂

  3. @Anchy tko će ga znati zašto je kod tebe tako a kod mene ovako 🙂 neki kažu kao da se ne smije dugo držati otvorena i sl. ili su jednostavno u ovu moju više stavili 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


− jedan = 6