Boja crnog vina – moda & modni dodatci

Pozdrav!

Započeo nam je još jedan novi tjedan, na sreću ili nažalost, heh. Čisto sumnjam da si itko može još uvijek dozvoliti da ljenčari…Moj dan će ponovno biti dosadan (učenje), osim što ću si prvi puta u životu valjda sama bojati kosu. E baš me zanima kako će to ispasti.

Da mi prijeđemo na temu? Ukoliko ste se informirali što će (je) postalo trendy onda zasigurno znate da je to upravo boja crnog vina ili kako bi neki rekli bordo boja. Vjerujem da će biti svuda oko nas kao što su bile i neonske boje i da će mnogi  pokleknuti pred novim trendom. Hoćete li i vi? Mislim da meni za početak trebaju baš jedne hlače…A dok tako razmišljamo ili podliježemo novom trendu najbolje da popijemo barem jednu čašu crnog vina,kažu dobro je za krv.

Cheers!

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

2 Comments

  1. boja crnog vina je super, imam već par komada otprije par godina u njoj. pošto mi ruževi te boje nikako ne stoje u obzir dolazi samo kao odjevni predmet. 🙂 mislim da je vrijeme da izvučem svoju tamnocrvenu torbu iz naftalina 😀 a mogla bi pasti i pokoja košuljica…

  2. stavi na blog onda da vidimo 🙂 mislim da ja nemam ništa u toj boji (osim jednog zida u sobi),i morat ću si barem hlače kupiti. moja mama obožava takve ruževe i super joj stoje jer je tamna,a meni baš i ne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


+ četiri = 11