DI CAPRIO

Pozdrav!

Danas je neki tmuran i čudan dan,nadam se da će se sunce makar malo pojaviti. Uf, zaglavila sam baš spavajući jer sam sinoć do kasno nešto osmišljavala,a i istina je da baš volim spavati. Moram i do grada obavljati neke poslove,a onda na svoju “najdražu” aktivnost se bacam – učenje. Odlučila sam napisati post o marki “Di Caprio”. Naravno da sam i prije čula za njih, no kada su za svoju modnu kampanju izabrali glumicu i scenaristicu Jelenu Popović Volarić i glumca, njenog supruga Janka Popovića Volarića bila sam oduševljena. Jelena mi je posebno draga i smatram da je jedna od najbolje obučenih Hrvatica. Baš ima stila i smisla za modu i sviđa mi se način na koji spaja odjevne komade, a i volim pratiti njen rad i čitati kolumne. U nastavku neke zanimljivosti o nastanku “Di Capria”,a zatim par fotografija koje su meni naj iz proljetno/ljetnje kolekcije,a zatim nova kolekcija za jesen. Moram napomenuti i da je pjevač Massiomo Savić njihovo zaštitno lice već duže vrijeme. Neki njihovi komadi mi se jako sviđaju i ponekad jedva čekam da budem prava poslovna žena, svakako ću ih onda i kupiti, hehe. A ne bi bilo loše ni sada imati neke stvari i kombinirati ih, pogotovo ovaj divan baloner, košuljicu i zadnju haljinu.

Fotografije su odlično osmišljene i prekrasne su!

Povijest
Sukladno konceptu razvoja vlastitih modnih marki , Varteks je 1992. programu vlastite modne muške konfekcije dao ime DI CAPRIO.
Ime i tržišni profil modne marke nastali su temeljem dugogodišnje suradnje Varteksa, odnosno varteksovog ino poduzeća Vartex  ( Texstiles ) Limited u Londonu, te varteksovog agenta na tržištu Velike Britanije – Christie’s Agency.
Uvažavajući činjenicu da je Varteks etablirano ime u proizvodnji odjeće u zemlji i inozemstvu, vodilo se računa i o zakonskim regulativama, te je 9. veljače 1994. godine podnesen zahtjev za zaštitu  žiga i imena DI CAPRIO  .
Ime DI CAPRIO nastalo iz imena gospodina Luigi di Caprio, a savršeno pristaje uz mediteranske epitete koje nosi modna marka.

Jesen:

Izvor: http://www.dicaprio.hr/#

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


× 9 = pedeset četiri