Ikea – wishlista&new in

Pozdrav!

Evo i mene je uhvatila manija zvana Ikea. Uvijek sam slinila općenito na njihove stvari, slušala druge kako tamo kupuju,kako ima divnih i povoljnih stvari i bla bla. Onda se napokon otvorila i kod nas i nedavno sam je posjetila sa suprugom. Toliko sam to željela i toliko sam bila happy kad smo stigli tamo i bilo je zbogom pameti! 😀 Kupovali smo samo sitnice,jer smo podstanari i ne isplati nam se sređivati tuđi stan. Nadam se da ćemo jednom i mi sređivati naš stan ili kuću (u nadi je spas) i da ćemo hrpetinu toga moći kupiti u Ikei – jer to je trgovina točno po mojoj mjeri. Od namještaja,detalja…ma svega. Čim se otvorila odmah sam napravila wishlistu i nadopunjavala je s vremenom. Ima na njoj i kozmetički stolić,ladičar…

Ovo je nekako moja realna wishlista i ono što je skinuto s nje je označeno kvačicama:

Jesensko zimska WISHlista7

Jesensko zimska WISHlista8

Jesensko zimska WISHlista9

Jesensko zimska WISHlista10

Jesensko zimska WISHlista11

Jesensko zimska WISHlista12

Čula sam da je Ikea preogromna,da se teško snaći i sl. Meni se uopće nije tako nezgodno činilo. Nije bila velika gužva jer smo bili petkom u prijepodnevnim satima. Bili smo prvo u izložbenom prostoru u kojem smo cijelo vrijeme slinili,sve mi je prepredivno. Oduvijek želim imati veliku policu za knjige i tamo sam ih  vidjela milijun. Ma bilo je sve stani pani. Onda smo otišli kupovati s  njihovom velikom torbetinom. Vrlo lako smo našli stvari koje smo tražili i naravno da nam se usput još njih milijun svidjelo. Sljedeći put planiramo kupiti čaše za koktele, meki čupavi mali tepih, još koju bijelu posudu za cvijeće, par malih vazi… Htjela sam jako kupiti ogledalo ovo koje vidite na wishlisti i u svoj toj žurbi (jurili smo poslije i na Interliber) sam zaboravila na njega.

Evo noviteta:

Okvir za sliku mi se baš svidio,a svijeće su bile na wishlisti. Mirišu prekrasno – po ružama.

IMG_5138

Držač za salvete sam jako htjela i čim sam ga vidjela završio je u torbi za kupnju. Ove divne salvete su iz Offertissime. A batić za meso nam je bio potreban. Ovaj mi se čini odličan (a i lijepo izgleda).

IMG_5139

Bez ovih šalica ništa. Divne su i puno toga zamišljam u njima.

IMG_5140

Prvotno sam htjela ovakve ljubičaste čaše,ali su mi plave na licu mjesta bile divnije.

IMG_5142

Ova čaša mi je baš cool.

IMG_5148

Košarica za muffine nikad dovoljno, zdjelica mi se jako svidjela,a ova špatulica za kolače osim što mi je predivna – bila mi je i potrebna.

IMG_5146

Ova mala čuda za čaj su bila na dodatnom popisu jer ih nemamo uopće, a za rođoš sam dobila divan čaj iz Kuće zelenog čaja.

IMG_5152

Mislim da ove posude,svijećnjake i tanjuriće imaju sve blogerice 🙂 Meni su prekrasne. Odmah sam u ovoj velikoj zamislila ovakve mini ružice, jako ih volim – ove su iz Kauflanda. U svijećnjaku držim kistove koje svakodnevno koristim,a na tanjuriću svijeće.

IMG_5144

I za kraj bambus,naravno da sam zaboravila kupiti malu vazu za koju je bio namijenjen – tako je to kad žurite. I da, kupili smo i 2 bež prekrivača za krevet – na njemu su sve ove stvarčice fotkane i crveni rezač za pizzu koji sam zaboravila fotkati.

IMG_5150

Još sam kupila par sitnica za prijateljice i brata,ali neću ih stavljati ovdje,možda posjete baš ovaj post 🙂

Jeste bili u Ikei? Što ste si kupili?

Do čitanja :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

3 Comments

  1. Baš su mi fora stvarčice koje si kupila 🙂 i ja obožavam Ikeu, svaki put se u njoj zadržim barem 3-4h 😉 mogla bih cijelo popodne nabrajati što sam sve tamo kupila, od sitnica do velikih stvari :*

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


pet + = 8