Lakovi za nokte: 7 nijansi ljubičaste

Pozdrav!

Ovaj post je nastao sasvim spontano. Jučer sam iz svoje zbirke lakova (a ima ih) izvukla sve ljubičaste s ciljem da si odaberem onaj koji ću staviti na nokte na dan D (ili dan V bolje rečeno – vjenčanje). Odlučila sam si sama srediti nokte jer zazirem od umjetnih. Volim ih vidjeti na drugima (ali samo one lijepo napravljene), imala sam ih i sama,no nokti su mi se jakooo uništili i više ih ne želim. Trenutno,tko zna što će meni jednog dana opet pasti na pamet. I tako ja nalakiram svaki na ovu plastiku za isprobavanje i sine mi da ih pofotkam i da napokon objavim lakoholičarski post na blogu.

Ljubičasta je inače moja najdraža boja,a ljubičasti lakovi su mi jako dragi.

Svi na okupu

IMG_4183

IMG_4191

Svaki pojedinačno

(na ovoj plastikici možete vidjeti kako nijansa izgleda – svaka je uperena prema laku)

IMG_4201 (2)

IMG_4202 (2)

IMG_4203 (2)

IMG_4204 (2)

IMG_4205 (2)

IMG_4206 (2)

IMG_4207 (2)

Sve nijanse na okupu

IMG_4194-001

IMG_4197-001

Dvije – tri o lakovima

Avonov Lavender sky je najnoviji lak u mojoj postavi. Imam 2 iz ove kolekcije i oduševljena sam njima. Ova nijansa mi je jako draga i jako lijepo izgleda na noktima. Lakovi su kvalitetni i traju mi par dana na noktima (a sve živo radim – perem,ribam…).

Gabrini lakove baš volim i imam ih puno. Ova nijansa ljubičaste mi je prekrasna. Gabrini lakovi su jako jeftini,a odlični. Četkica mi je super,lako se nanose,nije potrebno puno premaza i traju na noktima.

Essence lakove inače ne volim jer nisu kvalitetni i jako kratko traju na noktima, no ova nijansa me kupila. Boja je divna,no on je jedan od najnekvalitetniji u ovoj skupini. Lakovi nisu skupi, no jako kratko traju na noktima.

Velika sam ljubiteljica Golden rose lakova koju su jako pristupačni cijenom,a krasni su. Imaju velik izbor nijans,također nije potrebno puno premaza (max. 2), a i relativno trajni su mi na noktima (što za neke  punooo skuplje lakove ne mogu reći). Ima ih dosta u mojoj kolekciji i često posežem za njima (kada sam u fazi lakiranja).

Lak iz kofera sa kozmetikom iz Mullera je divne nijanse,no jakooo teško se nanosi zbog nespretne kratke četkice,jako kratko traje na noktima i potrebna su barem 3 premaza. Ne volim ga baš.

I za kraj ovog lakoholičarskog posta lak Smart girls get more je jedan krasan mali simpa lakić. Divna boja koju posebno volim nositi na nožnim prstima (noktima). Imam još 2 lakića ovog brenda i naravno da ih želim još. Lakovi su jeftini i zadovoljna sam njima. Čak mogu reći da mi se ubrajaju i u najdraže.

I tako,pokažem ja svojima sve ove nijanse i pitam ih za koju glasaju 🙂 Svi su glasali za Gabrinijev lak. I ja glasam za tu nijansu,mislim da će se lijepo uklopiti. Valjda se u roku 20 dana neću predomisliti, hihi.

Kakve lakove volite? Koji su vam najdraži? I za koji vi lak glasate? :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

2 Comments

  1. Odličan post 😀 Nasmijala si me ovim na kraju, nadam se da kad kažeš predomisliti misliš na lak, a ne na nešto drugo 😀 Divni su mi ljubičanstveni lakovi i za koji god se odlučiš će biti lijepo 🙂 Moji favoriti su nekako 1 i 6 😀

    1. Hvala ti 😉 ma na lak,naravno 😀 kratki su mi nokti pa neće to baš divno izgledati,ali neka,to sam prava ja 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


+ dva = 8