Lilith prirodna kozmetika – tučeni maslac Ruža

Hello!

Još jedan divan sunčan dan je pred nama. Jučer sam cijeli dan provela u dvorištu i maloj bašći tako da sam na kraju dana bila mrtva umorna,ali sretna. Veseli me jako ovaj pravi dolazak proljeća koji znači puno vožnje biciklom ,boravka u prirodi i izleta. Za danas sam imala puno planova no izgleda da ću pola dana provesti u krevetu zbog svoje boljke koje me tako uhvati svaki mjesec da se ne mogu pomaknuti.

Ajmo mi na temu,tj zvijezdu ovog posta – tučeni maslac Ruža   Lilith prirodne kozmetike. O ovoj kozmetici sam već pisala i zasigurno ću pisati još puno puta. Maslac sam dobila za rođendan od prijateljice Ivane s faxa i oduševio me na prvu. Prekrasan slatkast miris,a i boja su me osvojili.

Evo što kaže Lilith: “Tučeni maslac Ruža dobije se posebnom tehnikom izrade, a razlika između njega i običnog maslaca je kao razlika između Milke s mjehurićima i obične Milke. Zbog načina izrade posebno je lagan i nježan na koži.”

Pakiran je u aluminijskoj  kutijici s poklopcem koji se odvrne. Kutijica ima 100 gr,a sadržaja ima cca 50 g.

Sastojci: kakao i shea maslac, te ulje badema, suncokreta i mir. ulja ruže.

Koristiti za:Možete ga koristiti za sve; kao kremu za lice, mirisni tretman za suhe ruke, cijelo tijelo, pa čak i za kosu. Topljiv je i mazljiv a dovoljna je samo malo količina za željeni efekat, pa poprilično dugo traje.”

I dok vi sad ovo čitate moje ruke divno mirišu na ovaj maslac 😀 Miris je slatkas, pomalo i čokoladni i baš mi odgovara. Nije napadan i prejak,već je vrlo blag i nježan,a opet se i osjeti.

 Učinak : maslac kožu ostavlja mekom i mirisnom i kao da ostavlja i zaštitni sloj koji traje dosta dugo. Nije mastan i lako i brzo se upija što je meni vrlo bitno. Koristim ga za ruke jer mi je neko žao s njim mazati cijelo tijelo – bojim se da ću ga tako brzo potrošiti 🙂

Cijena: 45 kn

Kad ga potrošim kupujem ga ponovno!

Lilith prirodnu kozmetiku,ako još uvijek niste,možete pronaći ovdje: https://www.facebook.com/LilithPrirodnaKozmetika

IMG_4124

IMG_4128 IMG_4125

IMG_4134

IMG_4132

:*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

4 Comments

  1. daa,odmah mi dođe da pojedem malo ovoga 😀 čula sam same pohvale za taj sapun,možda se i aj odlučim uskoro za njega jer mi je Black Irish na kraju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


tri − = 2