MUA Popastic paleta

Pozdrav!

Kada je MUA imala onaj popust od 50 % i besplatnu poštarinu (čitaj: kada su velikodušno dali popust,a i velikodušno svima priredili slom živaca) između ostalog naručila sam i Popastic paletu. Zašto baš nju? Jer me asocirala na vodene boje koje za mene predstavljaju nešto kreativno,šareno i veselo. Još njih par mi je spomenulo da ih ova paleta podsjeća na vodene boje. Sklonija sam nude i zagasitijim nijansama i rijetko kad me možete vidjeti s nečim šarenim,veselim i sl. na očima,ali je očito došlo vrijeme se to promijeni. U nastavku pogledajte moje mišljenje o dosta spominjanoj paleti,a i fotke.

Za početak,paleta dolazi u plastičnom pakiranju s prozirnim poklopcem. Pakiranje nije niti previše čvrsto,ali niti  klimavo. Ostaju vidljive “packe”.  Za te je novce stvarno sasvim u redu.

Gramaža: 9,6 grama

Sadrži 12 boja za koje bih rekla da su većinom ostavljaju sjajni trag – ili da su shimmeraste,te unutra dolazi i aplikator za njihovo nanošenje – iako mislim da vrlo malo ljudi upravo s tim aplikatorom nanosi sjenila.

Sjenila se slabo truste što je super,tekstura im nije praškasta što je isto super 😀

Čitala sam već neke recenzije za ovu paletu,i s jednom bi se u potpunosti složila,a u jednu sam samo blijedo gledala. Ova sjenila jesu pigmentirana,no ne očekujte čuda,stvarno. Vjerujem da su pigmentiranija i puno trajnija s bazom.

Da sumiram,za ove novce ova paleta je odlična. Boje mi se jako sviđaju i uskoro ću se našminkati s nekom kombinacijom ovih boja,možda i kliknem koji put fotićem pa vam pokažem.

Sjenila na očima bez baze traju par sati što je sasvim u redu.

Cijena: 4 dolara

IMG_4310

IMG_4315

IMG_4320

IMG_4321

IMG_4325

Prvi red – boje su puno nježnije od drugog:

IMG_4344

IMG_4345

Drugi red – boje su više pigmentirane:

IMG_4339

IMG_4341

(ispričavam se na izgrebanoj i izranjavanoj ruci – rinatnje u dvorištu i vrtu 🙂 )

Sviđa li se vama ova paleta? :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

8 Comments

  1. Kada ponovno bude popust svakako si naruči koju 😉 kod mene je sljedeća na redu Undressed. hvala 😉
    Da,lijepe su jako,iako ima malo previše plavih. tješim se – plava lijepo ide uz smeđe oči 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


+ 9 = osamnaest