MUA wishlist

Pozdravljam vas sa sela!

Na tatinom sam laptopu,tako da mi tu nisu ni pripremljene fotke ni ništa,pa sam odlučila napraviti post s jednom od wishlista. Vjerojatno i vrapci na grani znaju što sve imam od MUe ,a za sada sam se primirila i čekam da opet poklone barem besplatnu poštarinu ili nešto slično 🙂 Evo što trenutno želim od njih,sve su fotke preuzete s njihove stranice. Imaju i dosta noviteta koji su mi zapeli za oko.

Usne:

3 dolara usne fashionista-lipstick---shade-2-natural-pink greatlips_1 dolar

kissme_1_1 dolar

Oči:

4 dolara

loud a_girl_like_me 3 dolara

Lice:

shine-stopper-1_1 2 dolara

Nokti:

diamond-rock-red-diamond1 dolar 1 dolar

Kistovi:

f6-blusher-and-contouring-brush2 3 dolara e7-eyeshadow-brush2 1 50 dolara

Skromna sam,jel da? 😀

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

8 Comments

  1. Hello, prvi put sam na blogu tvome! Neke stvari baš koristim, Power Pout je krasan po pitanju upijanja, stvarno traje 6-8sati boja čak i ako jedeš, ali sjaj nestane nakon 2h! Tako da vremenom malo skuplja usne,ali meni nije strašno! …i ima još jednu manu a to je da najsvjetlija nijansa rendezvouz (kao kapućino) je tamna na usnama,ali više crvena nego smedja, samo odsjaj je kapućino boja, nije ružna ali nije što sam htjela…! Dok Irreplaceable je divan ,pink nijansa sasvim! I imam još Broken Hearted koji je dosta crven ustvari ali jako lijepo izgleda na usnama! :)I moram reći drzim ih u hladnjaku, malo se tope na 30+ ! 🙂 Imam trio shadows Innocence- nijanse su krasne, nije teško nanošenje, maskara Mega Volume nije loša za taj novac,ali ništa posebno na volumenu! Ono što je super je Pearl Eyeshadow za 1funticu, ja sam zeleno uzela! Također Pressed Powder super, uopće se ne razlikuje od većine srednjih (cijene oko 40-50kn)! Korektor cover and conceal super! Tekući puder Undress your skin je jako dobar kvalitetom,traje ok,lagan,ali presvjetao, srednji mi je ten a uzela sam beige, … 🙁 jako su svjetli očigledno.I još ima malo neugodan miris na početku!
    Sada se kajem što nisam naručila kistiće, nekako sam previdjela :/ Javi nam kakvi su ako naručiš 🙂

    1. Heeey! hvala ti puno što si podijelila svoje mišljenje,super će mi to doći 🙂 ako naručim napisati ću svakako što mislim o njima 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


devet − 8 =