Njega u trudnoći #2

Pozdrav!

Slijedi nastavak o proizvodima koje koristim u trudnoći.

L˙angellica

L˙angellic-u sam primijetila na Facebook-u i za probu sam odlučila kupiti ovaj gel za tuširanje. Gel me oduševio, jako lijepo miriše i to ne klasično, pomalo me podsjeća na unisex mirise. Kremast je i koža mi je jako glatka i mirišljava nakon njega. Do sad sam već potrošila 3 i nastavljam ih i dalje kupovati. I vrlo su isplativi, dobijete jako puno za otp 17 kn.

Šampon mi se isto svidio i potrošila sam već 2 a svakako ću kupiti još koji. Kosu mi lijepo opere, a svakako nakon njega moram kao i inače koristiti regenerator i masku.

Pasta za zube me i nije baš oduševila, iako lijepo opere zube. No,meni fali jači okus po menti, no ukoliko volite biljne okuse odgovarati će vam.

Sastav:

OSTALO

Ulola

Ulola sapune sam već koristila i prije, možete ih kupiti u DM-u. Ovaj božićni mi je divan i intenzivno miriše na cimet i klinčiće. Koristila sam ga za pranje ruku i kupit ću ga sigurno ponovno.

Olival & Hipp

O Olival gelu za intimno pranje bi mogla napisati hvalospjeve. Ovo mi je najbolji gel ovog tipa i kupovati ću ga dok god ga budu proizvodili. Sve preporuke! Posebno ukoliko ste osjetljivi,imate problema s gljivicama i sl….

Uzorak Hipp ulje sam dobila i ima divan baby miris. Poprilično je masno i lijepo njeguje kožu. Miris me tako oduševio da ću kupiti veliko pakiranje.

Sastav:

Nakupilo se tu još proizvoda pa planiram napisati i treći dio 🙂

Jeste li probali neki od ovih proizvoda? Do čitanja! :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


9 − četiri =