PYRUS sapun Vanilija&cimet

 

Pozdrav dragi moji!

Vratija se Šime s mora i sad se prilagođavam svakodnevnici. Više o moru,morskim doživljajima i stvarčicama koje sam nosila u zasebnom postu koju ću objaviti kroz par dana kad prebacim fotke.

Danas vam donosim recenziju jednog od meni omiljenih sapuna – Pyrus od vanilje i cimeta.

Sapun koristim već jedno vrijeme za umivanje i jako sam zadovoljna njime.

Već sam pisala o Pyrus kozmetici,ali o dekorativnoj. Evo što oni kažu o sebi: “Naš prodajni program čine proizvodi na prirodnoj bazi: pčelinjih proizvoda, ljekovitog bilja i morskih algi. Proizvodi nisu testirani na životinjama. U svojem poslovanju nastojat ćemo i dalje razvijati svijest o potrebi uspostave harmonije između nas i svijeta u kojem živimo. Naš zadatak je učiniti život ljepšim na svim područjima. Iskreno vjerujemo da ćete se prepoznati u Pyrus poslu i učiniti ga sastavnim dijelom svojeg života.”

Njihova web stranica: http://www.pyrus.hr/

Sapun dolazi u pakiranju,tj komadu od 100 grama,ručno je proizveden što se meni jako sviđa,te nije testiran na životinjama kao niti jedan njihov proizvod. Koristim ga svako jutro za umivanje i koža mi je lijepo očišćena,a ne isušuje je. Miris je vrlo intenzivan što meni odgovara,jer ako volim miris cimeta,no nije preintenzivan nego jako liepo miriše,i nije niti malo umjetan i ne ostaje dugo na koži (uzmite u obzir da njime samo lice perem).

Sve u svemu sapun mi se jako sviđa i ponovno bih si ga naručila,možda ovaj put s nekim drugim mirisom jer me svi baš zanimaju. Nakon ovog sapuna ću koristiti jedan Sapunotekin koji sam ugrabila na moru i baš sam happy zbog toga jer sam dugo htjela probati njihove sapune.

Moje preporuku za ova sapun imate 🙂 U nastavku pogledate kako je pakiran,te sastojke.

IMG_4135

IMG_4137

IMG_4138

IMG_4139

IMG_4143

IMG_4162

IMG_4151

 Do čitanja! :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

14 Comments

    1. Da,baš mi se sviđa što su ga umotali i u prozirnu foliju jer su mu tako sačuvali miris 🙂 imaš i drugih Pyrusovih pa probaj 😉

  1. Nisam još ništa njihovo probala (čini mi se tako), a baš mi se čini super proizvod. A ni Sapunotekino nisam ništa probala, a baš sam jučer prošla kraj njihovog dućana (čak i blizu živim). 🙂 Ali, svakako ću probat i jedne i druge, jer podržavam prirodnu kozmetiku, a pogotovo domaću! 🙂

    1. Zadovoljna sam i dekorativnom i preparativnom nihovom kozmetikom,a i njihov anticelulitni gel mi je jedini bio učinkovit 🙂 ooo blago tebi,mi u Slavoniji većinu toga moramo preko neta naručivati 😀 ma prirodno je super!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


devet + 1 =