Salis Health&relax studio Osijek

Najbolja masaža u Osijeku i ljubazno osoblje u Salis Health&relax studio Osijek

Dragi moji,danas sam se odlučila na jedan drugačiji post. I sami znate kako sam spominjala da imam vrlo masnu i problematičnu kožu i da se s njom borim oduvijek. Prirodna kozmetika mi je pomogla,no kada sam čula za kombinirani tretman saune i pilinga tijela i lica haloterapijskom soli i kada mi je ponuđeno da ga isprobam, pomislila sam zašto ne? Smatram da bi trebali činiti sve što je u našoj moći kako bi pridonijeli svome zdravlju pa i zdravlju kože. Očekivala sam od tretmana da će mi koža biti meka no tretman je premašio sva moja očekivanja.

U sauni sam bila tri puta po 15 minuta i nakon svakog odlaska u saunu sam se istuširala. Salis je vrlo lijepo uređen,a osoblje,gospođa Ljiljana je jako simpatična i draga osoba. Nisam pretjerano navikla na neke tretmane osim kozmetičkih i u početku se uvijek osjećam nelagodno, no ovdje je moja nelagoda vrlo brzo nestala. Nakon saune isprobala sam,kako sam i navela piling lica i tijela s haloterapijskom soli koja ima jako povoljan učinak na kožu. Koža tijela mi je nakon tretmana jako meka i glatka i nekako svježa. Lice mi je isti jako meko i glatko. Nakon nekog vremena trebala bi primjetiti kako mi koža postaje bolja,i nakon toga ću vam svakako napisati svoje iskreno mišljenje. Dobila sam i mali paketić soli za kod kuće i trebala bi piling tijela raditi jednom tjedno,a piling lica i češće. Nakon par dana ću ponovno napisati recenziju,tj, napisati kakva mi je sada koža,da li je u boljem stanju,a nakon nekog vremena i redovnih pilinga ću napisati novi post o učinku haloterapijske soli na moju masnu i problematičnu kožu.

Osim što sam bila na ovome tretmanu,bila sam i 2 puta na masaži i prezadovoljna sam. Inače imam probleme s vratom i lijevim gornjim dijelom leđa i nakon masaže se osjećam super i mogu okrenuti vrat normalno u stranu. Drago mi je što sam si sasvim slučajno pronašla mjesto gdje ću se opustiti,uživati i učiniti nešto za sebe i za svoje zdravlje. U nastavku vam donosim i ponudu Salisa,a i par fotografija. Cijene su vrlo povoljne i mislim da si većina nas može barem ponekad priuštiti neki od tretmana.

Ovim putem se zahvaljujem gospođi Ljiljani,svakako se opet vidimo. Svima preporučujem ovakve tretmane ukoliko imate bilo kakvih problema s kožom. Bilo da je suha,masna,problematična,s aknama…ovakva kombinacija tretmana bi trebala pomoći koži i vratiti joj zdrav sjaj.

U ponudi imaju:

– Slana soba

– Finska sauna

– Masaže: medicinska, antistresna, aromamasaža, anticelulitna masaža, parcijalna masaža

– Depilacije: voskom i egipatska depilacija (šećernom pastom)

– Tretman peeling haloterapijskom soli

Sauna

Slana soba

Masaže i ostali tretmani

Na njihovoj web stranici možete pronaći sve željene informacije: http://salis-slanasoba.hr/

Imaju također i Facebook stranicu na kojoj obavještavaju o akcijama,učincima tretmana i na kojoj korisnici izmjenjuju iskustva: https://www.facebook.com/pages/Salis-Healthrelax-studio/149980508392283?ref=ts&fref=ts

Čitamo se!

Fotografije u vlasništvu Salis Health&relax studia, preuzete s : https://www.facebook.com/pages/Salis-Healthrelax-studio/149980508392283?ref=ts&fref=ts

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

4 Comments

  1. Pingback: URL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


3 − dva =