Sretan rođendan blogu!

Pozdrav!

Danas je točno godina dana kako sam objavila prvi post na blogu. Vrijeme mi je jako brzo proletjelo i ne mogu vjerovati da je već 365 dana prohujalo s vihorom. Blog sam dugo htjela pisati i tada mi se ostvarila velika želja. Postao je jedan od mojih glavnih hobija,nešto što me iznimo raduje i uveseljava.

birthday-cakes-wallpapers

Želim se zahvaliti svima koji rado pratite moj blog,čitate postove,onima koji komentiraju :* Sve to mi jako puno znači i čini me sretnom! Svom blogu koji pišem s ljubavlju i velikim entuzijazmom želim još punooooo dobrih godina,želim mu da raste i da se razvija,da bude zanimljiv,svestran,veseo i šaren. Sebi želim da ga uvijek pišem s radošću,da u glavi imam more neiscrpnih ideja i zamisli.

Nisam mogla ni zamislili koliko će mi neki ljudi prirasti srcu,kako će mi neki od vaših blogova postati obavezni svakodnevni ritual i kako ću s nestrpljivošću čekati vaše nove postove. Naravno,hvala puno i ljudima koji ovako prate moj blog,a ne komentiraju,tj. ne daju mi pisani znak da ga prate. Puno mi to znači. Još kad netko isproba neki recept ili neku ideju,posebno sam vesela.

Ovaj tjedan sam poprilično zauzeta,no sredinom sljedećeg tjedna ću organizirati nagradnu igru na blogu povodom prvog rođendana. Neke poklončiće sam već pripremila,neke ću tek pripremiti. Sitnice su u igri,ali poklonit ću ih od srca.

Htjela sam peći i moje dobre stare muffine i staviti svjećicu no maleno slavlje će pričekati sljedeći tjedan,za to nikada nije kasno.

U godinu dana sam napisala 179 postova (punoooo), vi ste ostavili preko 600 komentara,a stranice na blogu su  pregledane 34.813 puta.

thank-you-clothesline-752x483

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

22 Comments

  1. Sretna blogorođendan! Doista si bila vrijedna što se nagradilo u komentarima i posjetama :)). Želim ti još puno puno postova i blogorođendana :)).

  2. Evo i ovdje da čestitam :* Pravi je gušt čitati tvoje postove i ne sumnjam da će ‘živjeti’ i rasti još duuugo 😀 I da, želim mu novo računalo 😀

  3. Njasretniji blogorođendan (s malim zakašnjenjem :D) želim ovom divnom , svestranom blogu <3
    Želim ti još puno inspiracije, posjeta, komentara i svega što te veseli u ovog blogosferi, svima nam tako dragoj 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


2 − jedan =