Tag: potrošiti do proljeća

Pozdrav drage moje!

Dok ovo tipkam, sunce mi se probija kroz prozore i žarko se nadam da će nas bura od danas pa nadalje nekako zaobilaziti. Iako su sunčani dani iza nas, toliko ih je bura pobrkala da se bicikl vozio na jedvite jade, a na terasi se nije moglo ni sjediti. Prizivam sunce, proljeće, cvijeće,šarene boje, i nove vesele šarene proljetne kozmetičke proizvode 🙂 Ali je red da se neke stvari prvo i potroše… Možda ste i pomislili da sam malo i preoptimistična kada sam sve ovo odlučila potrošiti do proljeća,ali dajem si vremena tamo do 15.4.

Nije me nitko tagirao,ali sam odlučila tagirati samu sebe i “natjerati se” da potrošim nešto do samog kraja. Neki dan sam se naljutila sama na sebe kada sam vidjela neku preparativu kojoj prolazi rok, a nisam je potrošila :/ i s preparativom sam definitvno stala na kraj,uopće ne želim gomilati 10 losiona za tijelo, 10 krema za lice i sl.

Lice

Gel za čišćenje lica Blanchette

Ovo je jedan od 3 gela za čišćenje lica koja imam,i zato se našao tu. Koristim ga svako jutro, i želim biti ustrajna dok ga ne potrošim,a onda se prebacujem na sljedeći (Avonov). Onaj od Balee sam si ostavila kod kuće u svom gradu, da ne moram tegliti svaki put hrpu kozmetike. Prije sam znala malo koristiti jedan,pa drugi,pa komplicirati. Sad želim potrošiti jedan,a onda se prebacujem na drugi. I nema kupovanja još gelova za lice dok sve ove ne potrošim.

Blanchette gel za čišćenje lica

My face anti – agin maska za lice

Sad bi se netko mogao pitati što će osobi s 26 godina anti – agin maska za lice? Mislim da nikada nije rano početi s tim, a imam dosta bora oko očiju kada se nasmijem. Na licu nemam – nadam se da neću ni imati skoro,ali mislim da maske ne mogu nešto posebno ni doprinijeti sprečavanju bora. Masku sam kupila krajem 9 mjeseca i mislim da bi bilo vrijeme da je potrošim. I da ne kupujem maske za lice jer imam barem još 3 slične, masku od ruže u posudici,masku od crnog blata u tubi i masku koju si sama pravim od zelene gline.

IMG_6622Tijelo

Sanosan baby krema & Babylove losion za tijelo

Ovu kremicu,kao i losion za tijelo u nastavku želim potrošiti dok je još hladnije jer su poprilično gusti, masni i hidratantni. Zadovoljna sam i kremicom i losionom, odlični su za suhu i grubu kožu. Jako su hranjivi i treba im dosta vremena da se upiju. A kako ljepše vrijeme dolazi odlučujemo se za laganije losione i kreme.

Sanosan baby kremaBabylove losion za tijelo

Avon naturals sprey za tijelo

Ovaj sprey obožavam,ali ga imam već dugoo vremena. Preko ljeta se non stop špricam s ovakvim spreyevima, jer su mi neki parfemi preteški, no kada dođe zima prestanem s korištenjem i spreyevi mi se povlače po torbama 100 godina. Želim ga potrošiti i naručiti si neki novi (možda ljubičicu) čim proljeće pokuca na vrata.

Avon naturals sprey za tijelo

Kosa

Fitoval losion protiv peruti

Fitoval losione za tjeme protiv peruti sam kupila prije i povremeno ih koristim,ali bi ih trebalo svakodnevno. I stavljam si ih ovdje da samu sebe sjetim i primoram da ih koristim.fitoval

Dekorativa

Ruževi za usne

Ruževi za usne koje ćete vidjeti u nastavku su mi bili najdraži ruževi u nekom periodu. I znate onaj osjećaj kada vam je nešto najdraže, pa odgađate potrošiti to? I onda se skoro pa prazne ambalaže ruževa povlače po kutijicama za ruževe, zauzimaju mjesto novim ruževima i sl. Zato napokon želim potrošiti ove ruževe, neke od njih imam i par godina.

Oriflame

oriflame ruž za usne

AvonIMG_6636

Golden roseIMG_6638

She korektor

Ovaj korektor mi se i nije pokazao kao neki. Pretežak je,teško se razmazuje, uvuče mi se u borice oko očiju. I tako sam si kupila drugi,ovaj tutnula u ladicu…sad se nalazi u kozmetičkoj torbici, ponovno ga koristim i želim ga potrošiti.KOREKTOROvdje se nisu našla neka sjenila i sl. jer mislim da bi ih bilo preambiciozno tu stavljati jer traju 100 godina 😀

Prije selidbe sam bacila stara sjenila,olovke, rumenila … koji su mi se po ladicama povlačili godinama. Tako da i nemam neki starih sjenila, rumenila, lakova za nokte. Puderu u kamenu se nazire kraj, poprilično mi se smanjila i najdraža olovka za usne… i drago mi je što ih koristim stalno i što mi ne pada na pamet kupovati sličnu nijansu olovke dok ne potrošim ovu, što ne gomilam pudere u kamenu i što sam stala na loptu što se tiče nekih stvari.

Gomilate li vi proizvode? Što želite potrošiti do proljeća?

Do čitanja! :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

2 Comments

  1. Nagomilala sam i ja svega, ja sam opet donijela odluku da dok ne potrošim barem polovinu proizvoda iste vrste, ne kupujem novo, to mi ide sa parfemima, ali kod ostalog se baš ne pridržavam :/ mogla bi si odrediti svaki mjesec koje ću proizvode koristiti i samo njih i koristim dok se ne potroši i tako redom, uvesti neka pravila treba 😀

    1. pa da, i treba tako 🙂 npr. u kozmetičkoj torbici izmijenjujem proizvode,tako da mi ni jedna paleta, rumenilo, ruž… ne budu zanemareni. radim to već duže vrijeme i funkcionira. isto tako i s parfemima radim,jer sam se uhvatila da sam jedan za par mjeseci skoro potrošila,a da neki imam i skoro 2 godine a kraj mu se ni ne nazire. najgore je što gomilamo preparativu – njoj brže prođe rok i uhvatila sam se da moram baciti 2 kreme (na prirodnoj bazi – premasne su mi bile), a sve to košta.
      treba treba 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


× 9 = devet