Top 7 dekorativnih proizvoda

Hello!

Današnji dan mi tako leti… bratu je rođendan, ujutro sam čistila snijeg…ma svašta nešto,a i učenje me čeka nažalost. Večeras ću praviti jedan super brzi topli napitak kao stvoren za zimu pa sutra stavim recept. Sad se odoh bojati – opet ću biti sama svoj majstor,nadam se i ovaj puta uspješno. Jučer smo imali trening unatoč snijegu,i moram priznati da je bilo neizvjesno i napeto,barem meni. Srećom,ostala sam čitava i preživjela sam.

U nastavku donosim fotke mojih omiljenih dekorativnih proizvoda bez kojih doslovno ne funkcioniram. Mogli ste već primjetiti da nisam pobornik kupovanja nekih ultra skupih stvari. Volim pristupačne cijene jer mi moj trenutni budžet samo takve i omogućava. No naravno,to me ne koči da imam od kozmetike meni potrebne stvari. Prije sam kupovala pudere samo poznatih marki, no kako više tekući puder ne koristim,ni ne kupujem ih. Da mi je netko prije 2 godine rekao da ću ga prestati koristiti rekla bih mu da je lud,no čuda se događanju. Možda se odlučim na kupnju,no koristit ću ga samo za posebne prilike,jer moja masna koža ne podnosi milijun naslaga i koža mi vapi za disanjem. Pa hajmo!

1. Essence korektor

Mogli ste primjetiti i kako koristim dosta stvari od Esesence-a. Ta marka je vrlo povoljna i meni je  ok. Mislim da si je svatko može priuštiti,a usput ostat će i zadovoljan. Ovaj korektor koristim jako dugo i svaki put mu se iznova vraćam. Mislim da košta oko 17 kn u DM-u. Moja nijansa je 05 matt beige.

2. Balea puder u kamenu

Dugo sam koristila Avonov puder u kamenu i kad sam ga napokon potrošila,nije mi se dalo naručivati pa sam u obližnjem DM-u (moja trgovina za sve) kupila Balea young puder u kamenu. Moja nijansa je 02 beige. sasvim mi je ok,ne mogu reći da nešto pretjerano prekriva,ne,no meni je puder u kamenu potreban zbog sjajne T zone i ovaj mi sasvim dobro odgovara. Naglašavam,nije spektakularan,no za te novce (nisam sigurna koliko je,ali je povoljan izuzetno) je dobar. Još bih samo napomenula kako se uz njega dobije i mala spužvica što je dobro,no ta bi spužvica mogla biti i malo bolje kvalitete (platneni dio sa stražnje strane mi se doslovno za 2 dana malo odlijepio).

3. Avon rumenilo u kuglicama

Ovo rumenilo mi je fantastično! Imam ga dosta dugo i koristim ga svakodnevno. Imam i ovakvu verziju samo u brončanim tonovima i koristim ga preko ljeta kada barem malo potamnim. Kupila sam odmah i ovaj kist za rumenilo s kojim sam prezadovoljna. Cijena je malo viša (tada je bilo oko 60 kn ako se dobro sjećam), no imat ćete ga dosta dugo.

4. Ebay sjenilo za obrve

O ovom sjenilu sam već pisala ,možete pogledati ovdje: https://rainbow-flower.net/ebay-kozmetika-dekorativna/. Vrlo povoljno i jako me iznenadilo. Ovu lijevu nijansu koristim svakodnevno s pripadajućom četkicom i super sam zadovoljna.

5. Ruž za usne (koferčić sa šminkom iz Mullera)

Nažalost,ne znam nijansu ovog ruža,niti ruž ima neki svoj naziv. Između ostaloga dobila sam ga u onom srebrnom koferčiću sa šminkom iz Mullera i svidio mi se na prvi pogled i na prvo korištenje. Sklona sam ovakvim svijetlijim nijansama i već sam ga puno potrošila. Skoro svaki dan ga nanosim na usne,bez obzira što imam još ruževa. Na drugoj fotki se čini kao da ima šljokice,no ne ostavlja šljokičast trag na usnama. VRlo je blag i daje lijepu boju usnama. Ne mogu reći da je postojan i da možete i jesti i piti dok ga imate. Poklopac sam jednom svojom nepažnjom uspjela pokidati.

6. Miss sporty crna olovka za oči

S olovkama za oči nikada na zlenu granu. Mnoge su mi bile preblage,nisu ostavljale dovoljan crni trag,vrlo brzo bi se izbrisale i sl. S ovom olovkom sam prezadovoljna,stalno je koristim i kad je potrošim kupit ću si odmah istu.

7. Maybelline New York lash stiletto volumizing lenght maskara

Zadnja,ali ne manje bitna,zapravo neophodna crna maskara za oči. Čak je dobila i poseban tretman u fotkanju (nikako je unutra nisam mogla lijepo uslikati) izavši na zimske radosti. Ovo mi je druga po redu i to vam sve govori. Zadovoljna sam s njom. Ne mogu reći da mi ultra produžuje trepavice i čini ih gušćima ali ih produžuje u svakom slučaju.

I svi na okupu 🙂

Bye!

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


+ četiri = 10