Wet`n´wild photo focus primer za sjenila

Pozdrav!

Mogli ste vidjeti i na mom Instagramu  i na Fejsu paketić koji sam dobila od Wet n wild-a. U njemu je između ostalog bio i ovaj primer za kapke. U svojoj kolekciji imam onaj od Essence-a i od Avona. Iako su mnogi Essence-ovom bazom bili oduševljeni meni je bila osrednja, dok sam Avonovom baš zadovoljna. No, od tri spomenute Wet n Wild-ova – ooodlična i definitivno najbolja. U nastavku otkrijte zašto, a i detalje o ovoj odličnoj bazi.

Količina: 10 ml

Cijena: 40-tak kn

Rok trajanja: 6 mjeseci od otvaranja

*Nije testirano na životinjama

Pakiranje: tubica + kutija

Tubica je vrlo zgodna i praktična. Lako dozirate proizvod i ne izlazi ga previše. Po kapku se može nanijeti i kistićem, ali je ja nanosim prstom jer mi je tako najzgodnije.

Moj dojam:

Konzistencija ovog primera je poprilično gusta i čim ga nanesete trebate ga rasporediti po kapku jer imam osjećaj da bi kasnije to malo teže išlo. Jako lijepo prekriva kapak, stapa se s kožom i neutralizira sve sitne nesavršenosti ako ih imate.

Primer testiram više od mjesec dana i oduševljena sam. Vrlo je kvalitetan i trajan. Testirala sam ga i s običnim sjenilima, onim tekućim i s olovkama za oči. Vjerovali ili ne meni make up na očima s ovim primerom potraje cijeli dan. Našminkam se ujutro u 7 i navečer su mi kapci netaknuti!

Neka od sjenila su i punooo pigmentiranija nakon što ih nanesem na primer.

Primer koji je definitivno vrijedan pažnje i toga da se nađe u vašoj kozmetičkoj torbici. Kod mene je postao neizostavan.

Ponovno je Wet n wild izbacio odličan proizvod koji ne košta puno!

U nastavku pogledajte fotografije i swatch, te sastav.

Wet`n´wild

Sastav: 
Wet`n´wild

Nijansa:Wet`n´wild

Wet`n´wild

Wet`n´wild

Swatch:Wet`n´wild

Wet`n´wild

Jeste li probali ovaj primer ili nešto od Wet n wild-ovih noviteta?

Testiram i odličan stick za konturiranje, te jednu divnu paleticu, tako da očekujte u skorije vrijeme moje mišljenje i o njima.

Do čitanja! :*

About rainbow flower

Vesela,kreativna,znatiželjna,osjećajna,zaljubljena u život...:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


sedam × = 21